Košarica

O Nama

Od 2020 naš obiteljski posao pruža Quad ture po prekrasnim putevima Gorskog kotara. Sada imamo i vlastitu web trgovinu. Ovo je naša priča.

05/2021

Naša web trgovina

Nakon pola godine rada na Quad turama, poslom na održavanjima Quadova, u potpunosti postajemo zaljubljenici u ATV vozila. Sa ponosom otvaramo svoju vlastitu Web trgovinu koja radi na području RH, gdje našim klijentima nudimo prodaju Quad vozila, dijelova, ali nama najvažnije suradnje i dijeljenja znanja o vrhunskim Quad vozilima.

Shop Quad Gorski kotar - Trgovina
01/2021

Vozimo svog 100og gosta!

Same Quad ture su krenule polako, ali sigurno. Zima nam donosi snijeg, pa imamo priliku gostima pružiti unikatno iskustvo voženje Qudovima. Po osmjesima znamo da su gosti zadovoljni. Neki nam se vraćaju po drugi i treći puta… 

09/2020

Palimo motore!

Ideja o Quad turama nam se već neko vrijeme mota po glavama. Iako je vrijeme pandemije, odlučujemo se pokrenuti vlastiti posao i nudimo vođene ture prekrasnim putevima Gorskog kotara. Više detalja možete pronaći na stranicama Quad Gorski kotar.

Naš tim vam stoji na raspolaganju

Robert Beljan

CEO
"Robert se brine da sve ide kao "podmazano". Generalno je uključen u dnevne aktivnosti, a ako imate pitanja o dijelovima i trebate savjet, on je taj!"

Matea Lukić

Marketing
"Vidjeli ste sve one prekresna fotke, videa koje se vrte po našim Faceook i Instagram profilima. Matea je osoba iza kreativnog procesa u Quad Gorski kotar timu!"

Mirela Beljan

Prodaja
"Ako smo do sada imali zadovoljstvo komunicirati putem telefona ili preko Emaila, dobra je šansa da ste pričali upravo sa Mirelom!"

Tomislav Lukić

IT
"Tomislav je zadužen za tehničku stranu svega. Izrada i održavanje weba su njegove dužnosti, a često će biti sa vama na turama ako nam dolazite na vožnje."
Cijela ekipa je oduševljena, velika preporuka od nas! Mi ćemo se sigurno još koji put vratiti 🙂 svi su bili izuzetno susretljivi, profesionalni i ljubazni prema nama 🙂
Tajana P.
Hrvatska
Predivna priroda, dobro drustvo, i još bolji domaćini. Ugodno iznenađenje i osvježenje. I vidimo se sigurno opet.
Miroslav O.
Hrvatska
Sigurna dostava

Sigurne dostave lokalnih službi

Povrat robe

Besplatan povrat unutar 14 dana

Garancija

Na proizvode kupljene kod nas

Sigurna naplata

Pouzeće / Keks Pay